- Alcantara és „fa” hátlappal várható a Razr 70 Ultra
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Már bánom, h mertem bemenni közétek, de jól van, np! Nem fogok!

Éreztem én közbe is, h nem kellene ott lennem!

Na látod pont az ilyen esetekben hiányzik a chat, játék közben!
Senkinek nem mentem menet közben direkt neki, végig azon igyekeztem, h ne legyen baj, dehát így sikerült!

Örülök ha a pályán tudok maradni és erre gondoltam, h na igen nem jó bemenni 30-asok közé!
De +értettem ,ígérem nem zavarok! Gondoltam +nézem hogy mennek a "nagyok", de ezek szerint nem kellett volna!
-
Brian_GT
őstag
Ghard.... Bosza is 24nél tart, nemsokára kész mindenkinek a 30 és akkor mehet a zárt party. Addig meg igen esetleg ha aki még fejlődik és jön velünk belemegy akkor majd áttérünk hostra.
+ figy tudod én kiállok azért akinek igaza van...de most 1 dologban ellened megyek:
- pont az utolsó kanyarból kiérve a pálya közepén ott motoszkál Syrius 40-el és ilyenkor már nincs sok kedvem tovább játszani. -
Ebben az esetben Syriust fogom megvédeni, mert játékbeli tudás alapján senkit nem ítélünk meg. Ez nem a vérprofizmusról szól, hanem a szórakozásról. Mindenkinek megy valami jobban, valami rosszabbul ezért senkit nem kezelünk hátrányosként. Kérlek a jövőben ezt te is mérlegeld vagy ha nem szeretnéd szíved joga másik szeróra menni ahol nincs ,,gyenge" ember. Bírlak mint ember és elismerem vezetői tudásodat a játékban, de kérlek tartsd szem előtt, hogy ha játékostárs van előtted akkor fékezünk, kikerüljük stb még a saját kárunkra is ha kell, előzékenység mindenek előtt jár a versenypozíció helyett.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- EVGA GTX 1070 FTW ACX 3.0
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest