- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
IT-Outlet
tag
Lehet hogy másik topikban kéne feltennem ezt a kérdést mert ez nem nagyon pörög
-
IT-Outlet
tag
Sziasztok, tud nekem valaki segiteni?
JAGUAR S-TYPE hoz kellene magyarország térkép. A kocsiban beépitett navigációs rendszer van. Nevét nem tudom de a NAVTECH és a DENSO CORP. adja ki.
Nekem Ausztria és Svájc cd-m van. A lemez DENSO sorszáma sorszáma 463200-5221 JAGUAR sorszama XR83 10E898 RB. A cd lemez neve KIWI S AS 078.
Ha valakinek ehez hasonló cd lemeze van magyarországról az legyen szives jelezzen. -
Gejzina
csendes tag
Sziasztok!
GPS-t szeretnék vásárolni, de lövésem sincs melyik típust válasszam.
Egyelőre csak annyi feltételt tudok szabni, h. viszonylag nagy kijelzője legyen, 50e Ft körüli - lehet pár éves technológia, használtat vennék - ára , és ne legyen semmilyen rejtett, zavaró hibája.
Milyen típust tudnátok, ill. melyek a messzire kerülendők?
Előre is köszi minden infót! -
Morris
veterán
Szia!
Ezer köszönet a segítségért!
Elmondanád részletesen hogy milyen cuccok kellenek hozzá? Gondolok itt antennára és szoftverre. Honnan tudom beszerezni kimondottan ezeket a cuccokat?
A laptopon nincs bt. Úgyhogy sajna ez a lehetőség nem müxik.
Igazság szerint úgy gondoltam, hogy a kocsin lévő antenna csatlakozik a géphez, majd ezen keresztül nézem a térképet. -
Traptor
aktív tag
-
Morris
veterán
Ha ne adj isten rossz helyre tettem, akkor kérnék egy moderátort hogy tegye a megfelelő helyre! De szerintem ez itt aktuális!
Szóval lenne egy olyan problémám, hogy van egy laptopom. És azt szeretném, ha működne rajta a GPS a kocsiban!
Azt tudom, hogy venni kéne egy antennát és meg kell rendelni a szolgáltatást. De hol tudom ezt megvásárolni! Illetve hol tudok szerezni antennát?
Ha mindez meglenne, akkor PDA nélkül gépen is működne a dolog a kocsiban!
Várom az értékes hozzászólásokat és véleményeket! Előre is köszönöm mindenkienk!
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest