- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Kicsit visszanéztem a topikba és rájöttem, hogy itt oltári nagy baromságot írtam (hiába, azóta én is csak okosodtam
):
kérdés: 255W: Meg tudná valaki mondani, hogy miért jön elő minden GPS alkalmazás esetén a képernyő közepére ez a felirat "SI request received for UP session"? És vajon mit jelent?
akkori válaszom: Akkor valami nagyon nem oké. Lényegében nem működik a GPS.
A gps.conf puszta mankó, nekem pl. totál hiányzik. A tieden sem volt, azért üres az ablak. MobileUncle MTK-t használtál ezek szerint?
Nagyon nem mindegy a tartalma. Ha eltávolítod, akkor is kiírja az üzenetet?Szóval az a felirat középen azt jelenti, hogy az agps éppen szinkronizálja az adatokat. Meg hogy fel van telepítve a GPS Status nevezetű programocska
-
LámaZ
addikt
Megnéztem, nálam az epo.dat az MTK szerveréről utoljára tegnap délután frissült.
Most kézileg akartam frissíteni, de nem ment. Úgy látszik jobb, ha hagyod automatán, biztos talál olyan időablakot, amikor nincs nagy adatforgalom a szerveren.
Egyébként ez a tegnapi fájl május 18-ig érvényes, addig meg tutira sikerül frissíteni, nekem ebből gondom soha nem volt. -
ksanc
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged