- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr8tjoey
aktív tag
Ja, köszi ez jó fotó, de semmi nem látszik rajta konkrétan.
Ilyesmire gondoltam (speciel ez a rossz példa, mert ez az antenna jó ha 60m-es pontosságra elég)
HDC GALAXY S3 EX Gagyi AntennaEz pedig a B94 javított - többek által már tesztelt, és működő antennája:
B94 GPS antenna
A piros pötty ahol érintkezik az alaplappal. -
gr8tjoey
aktív tag
Szia,
Az elméleten túl javaslok mindenkinek egy kísérletet. Hagysz ott 1db NTP szervert, és megméred cold startból mennyi idő alatt a TTF-et. Utána beraksz 10-et, és újramérsz. Az elmélet szerint a 10-es gps.conf-nak sokkal tovább kéne tartania, de van hogy gyorsabb - tapasztalat -
Mivel én is hajlok a józan észre 2 NTP-t használok, de inkább divatból, mint meggyőződésből.A supl_host beállításhoz 1 file-t kell felmásolni a telóra suplrootcert a system/etc-be.
Ezt is lecseréltem már a sony ericssonosra, és sokkal lassabb lett az első fix.De szívesen megnéznék két videót, hogy működik ez más telefonokon, nekem ez a tapasztalatom.
-
fil
őstag
Az, hogy felesleges-e több ntp szerver lekérdezése, nem intézhető el ilyen egyszerűen.
Mondjuk ez esetben szerintem is jobb egy ,de közeli, ergo gyors. Viszont ,ha több ntp szervert lekérdezel, nem lesz 2 olyan, ami egyforma időeltérést ad. A távolság (válaszidő miatt) miatt.
Több ntp szerver esetén ,ha jól tudom úgy működik, a leglassabbakat kiejti és átlagolja az eltérést.
Viszont ha túl sokat kérdezünk le, akkor nagyon sokáig fo szüttyögni vele, tehát ez esetben nem olyan jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest