- iPhone topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
irták is itt valamelyik gamepodos hirben, hogy ezek csak bemutató jellegű dolgok és néhány küldetés nem is lesz a teljes verzióban
szerintem bevezetőpályának ez tökéletes volt, mert a gép lényegében hozzászoktat a harchoz. először ugye diego, utána 2 goblin és akinek ennyi idő nem volt elég, az retardált 
story nyilván nem érdekes eddig, de pont elég volt, hogy felkeltse az érdeklődést
szinte biztos vagyok benne, hogy a mászkálás nem lesz túlságosan bekorlátozva, ahogy eddig sem volt. az tényleg megölné a játékot.az egyetlen zavaróbb hiba, amit eddig észrevettem az a tárgyak leirása... pl az italoknál elég össze vissza vannak megadva dolgok, de nem vészes

fejlődés nektek sem ment? úgy értem a karakter nyilván szintet lépett párszor, de nem volt lehetőség fejleszteni a képességeket. gondolom a demóból kihagyták

Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerintem bevezetőpályának ez tökéletes volt, mert a gép lényegében hozzászoktat a harchoz. először ugye diego, utána 2 goblin és akinek ennyi idő nem volt elég, az retardált