- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
McJoker
tag
válasz
varga zoltan #2144 üzenetére
Megmondom őszintén a tavalyi szezon sikertelenségei (Quik desktop nem indul win10 alatt, akku behalás, amikor végre sikerült felvételt csinálni akkor a kamera szög nem lett jó) után, ebben a szezonban még egyszer sem vittem magammal a goprot. Pedig Tirolban dolgozom, gyakorlatilag november végétől április közepéig van lehetőségem csúszni...
Egyébként ez egy Hero 5 Black, mielőtt összezavarok mindenkit. -
goldnarmz
aktív tag
válasz
varga zoltan #2126 üzenetére
Szia!
Hátha segít:
Nekem volt ugyanilyen, amikor azt csináltam, hogy csak akkor kapcsoltam be a GoPro, ha felvételt készít, utána ki is kapcsoltam. Jellemzően síelésnél csak a lefeléket veszi az ember...
Nem volt ideje megtalálni a GPS jelet, akármilyen színű volt az ikonja.
Próbálkoztam, és az jött be, ha nap elején bekapcsoltam, és úgy is hagytam (felvételeket csak lefelé készíttem). Nyilván akku cserére kikapcsoltam.
Bringázásnál pedig 10-15 perccel indulás előtt bekapcsolom, és kültérre teszem. Azóta rajta vannak a GPS adatok a felvételeken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Steam topic
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest