Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
nightzone #3983 üzenetére
Én nagyon "parasztba" nyomtam eddig a nyaralásokon...simán kézből bármiféle tok, vagy kiegészítő nélkül...
(Ezt a módszert mondjuk gyokerseg lenne ajanlgatnom ,mert tényleg bármikor kifordulhat a kezedbol, aztán kezdhetsz tüdőre gyúrni,hogy utána menj...
Nekem ez a csuklós megoldás kevésbé tetszik,,valahogy, az az érzésem, hogy baromi kellemetlen a kartartas úszás közben...leginkább az ember szvsz max váll szélességben vagy még nagyobb szögben tartja víz alatt a kezét,ezzel meg szerintem "középre" szem elé kellene tartani folyton...ráadásul "kezet váltani" sem könnyű így víz alatt, míg a botot,csak átveszed egyik kézbol a másikba.Én eddig minden ilyen bottol távol tartottam magam ,de a 10-est olyan csomagban vettem amiben volt ez a mini tripod ami egyben szelfibot is, és be kell ismernem a tévedésem...
Egy ilyen pár centis kis "sz@r" is nagyon hasznos tud lenni mind a vízben ,mind pedig szabadban...Bár nem használtam még "csukló mountot",
a két holmi között én a topictars kis lebegő szelfibot ajánlatát választanám...Plusz egy javaslat az édesvízi lemosásra...
Nem lesz semmi baja a sós víztől...
Egyébként is ajánlott, és érdemes minden sós csobbanás után délután vagy este a zuhany alatt leobliteni a maszkot, pipát, talpat ,ruhát ,,ééés a gopro-t -
válasz
nightzone #3983 üzenetére
A csuklós szerintem nincs elég messze ha magadat akarod filmezni.
Nekem ilyen van: [link]
Ha véletlen elengeded a goprot, akkor nem kell 30m-t leúsznod érte, hanem felúszik a felszínre.
Szerintem semmi baja nem lesz a sós víztől, nekem Hero 5 van nyaralós kamerának.
Ha teheted sós víz után mosd le csapvízzel pl zuhany alatt. -
twine
veterán
válasz
nightzone #3979 üzenetére
Szia!
Pár éve én vettem egy ilyet...(Lövésem nincs mi ez az oldal amit linkeltem,a google első találata volt
)én egy magyar búvárboltban vásároltam. (univerzuális maszkra kötegelhető gopro mount)
Felelősséget nem vállalok a következő kijelentésemért, csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani...:
Ha csak snorkelezésről van szó, akkor szvsz. teljesen felesleges ilyen tokot vásárolni..
(Bátorkodom az írásod alapján azt feltételezni, hogy nem profiról van szó, aki tüdővel merül 10 méter alá..)
Azért gondolom ezt mert, a 10-es önmagában is vízálló 10m.-ig...Én a tavalyi nyaraláson a 7black-et használtam tok nélkül snorkelezésre.Egy olyan goproról beszélünk, amit egy racer drónon előtte már össze-vissza vertem, és szakítottam...mégsem ázott be sehol...
Idén a 10-est kipróbáltam a strandon...itt ugyan nem teszteltem a 10m mélységet, de tok nélkül tökéletesen tette a dolgát...
Nyilván a te pénztárcád és szokásaid, de az én tapasztalataim a következők összefoglalva:
-Az általam említett gopro mount maszkra az amatőröknek, akik nem ólomöveznek felesleges, mert a felvételek fele a hullámzást rögzíti a víz tetején...
Én Indonéziában(bakancslistás nyaralás mindent meg szerettem volna örökíteni) akartam így használni a maszkot, és a kamerát, de az első nap végén letéptem a kamerát és kézből rögzítettem, mert az egész napból alig maradt használható felvétel, mivel én mint amatőr, az idő nagy részét a víz tetején töltöm, és elenyésző a víz alá bukás időtartama...A víz tetején meg jobb kézből kis mini "szelfibottal" használni a kamerát...-Búvár tokot szvsz felesleges vásárolni, mert egy amatőr snorkeles képességeit tökéletesen kiszolgálja a 10-es tok nélkül is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest