- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
NvidiaRTX
őstag
Anno a nagy a Kodec-es korszakban Kodec Pack-okat szoktunk telepíteni a gépre de manapság ilyet nem szokás csinálni mert maga a program tartalmaz mindent ami kell és a Win 10 is asszem ebben fejlődött.
Nekem egyedül a QuickTime van felrakva (MOV formátumhoz kell asszem) a gépre semmi más és minden progi eddig kiválóan működött legyen az Adobe vagy DaVinci vagy random konvertáló progik.
De MP4 és MP4 között is van különbség.
Amit felveszek autós kamerával videót azt a DaVinci pl csak hangként jeleníti meg, de ha előtte egy random konvertáló progival átkonvertálom újra MP4-be (megtartva a H264-et) akkor meg érdekes módon már jól működik a fájl DaVinci-ben.
Hogy ez miért van nem tudom örök rejtély marad. -
NvidiaRTX
őstag
Így van ez akkor van ha egy szerkesztő vagy lejátszó progi nem támogatja az adott formátumot.
Nem ismerem ezt a MovAvi progit de pár perc keresgélés után rájöttem, hogy ezt a progit nem is hasznánám mert elég sok hibát találtam vele kapcsolatban főleg GoPro videókkal.
Lehet Kodek hiba vagy próbáld meg átállítani a GoPro felvételi formátumát, ha lehet ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konteó topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest