- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
HoppMaster #2383 üzenetére
Ez van nekem: [link]
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
HoppMaster #2320 üzenetére
Már lehet kapni?
Engem leginkább az a mikrofonos kieg érdekelne mert nekem sokszor kellene az, hogy jó minőségben rögzítsen hangot.
Remélem nem egy beépített puska mikrofon mert azoktól herótom van.
Gyors utána is nézek. -
tothferenc
aktív tag
válasz
HoppMaster #1193 üzenetére
Talan mert hivatalosan mar nem tudsz 5 black-et venni?!
-
zgospel
őstag
válasz
HoppMaster #1190 üzenetére
Azért nem felesleges, mert ha valaki újban gondolkozik akkor csak a 7-es szériából tud választani, Black, Silver vagy White verziót, attól függően hogy mire van szüksége és mennyit hajlandó fizetni.
Az más kérdés hogy itthon néhány boltnak van még korábbról készlete 6-os, esetleg 5-ös modellből, de hivatalosan azok már kifutott verziók.Ha jól emlékszem a Hero 3-nál jelent meg a Black, Silver és a White verzió. Ez volt a 3+nál és a 4-nél is, azonban az 5-nél és a 6-nál csak a Black verziót készítették el, azok fejlődtek. Most a 7-nél jelent meg újra a Silver és a White a palettán, tehát a 7 White elődje a 4 White.
A Silver általában az előző széria Black szintjét tudta hozni apró eltérésekkel, a White pedig mindig is egy alapmodell volt, kb azért hogy legyen egy olcsó verzió ami a GoPro nevet viseli, így azokat a vásárlókat is megfoghatják vele akik amúgy a kínai kópiákat vennék.Egyébként szerintem 2 generáció az semmi, pláne nem a kameráknál, tekintve hogy évente jelenik meg az új széria. Például én mint 5 Black vásárló eléggé ráncolnám is a szemöldököm hogy 2 évre rá már a legolcsóbb alapmodell is többet tud fele annyi pénzért.
-
gyerecske
senior tag
válasz
HoppMaster #1190 üzenetére
Attól függ kinek és mire akarja használni.A gopro bővítette a termékcsaládot így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő tudású és árú kamerát.
-
zgospel
őstag
válasz
HoppMaster #1188 üzenetére
Azért, mert a 7 White az alapmodell, a 7 Black az ami az 5 Blacknek az utódja. Tehát az 5 Blacket a 7 Blackhez kéne hasonlítanod, nem pedig az alapmodell Whitehoz.
-
gyerecske
senior tag
válasz
HoppMaster #1186 üzenetére
Pl. a Hero 5 Black tud 4K felvételt is és 30 képkocka/mp,
a Hero 7 White "csak" 1440p-t és 15 képkocka/mp. -
gyerecske
senior tag
válasz
HoppMaster #1181 üzenetére
Nem a MP értéken múlik a kamera minősége.
(#1184) ruczak
Na igen, itt elég jól összefoglalják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS M50 Mark II kit objektívvel, Canon BR E1 távkioldóval, 5680expo-val
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- MOZA Thumb Controller /MOZA-AIR CR W/L /
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest