Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
jilian
addikt
Mint ahogy itt mutatja az alján az értékelésnél.
Melyik márka a tiéd?
-
-
-
ViBo77
senior tag
A MaxLensMod előtét lencse miatt van ez, ami kvázi halszem optika, így annyira meggörbíti a "teret" hogy valótlannak látszik.
Majd nézd meg hogy ami kb középen van fa az egyenes és ahogy elhaladok mellette kvázi karika lesz belőle
Egyébként egy sima "analóg" trail bringa, semmi rásegítés nincs rajta ... a "Bemutatkozik Stumpi" videóban láthatod is.
Egyébként azt is figyeld meg hogy amikor 40+ Km/h-nál beletekerek, akkor mennyi a hozzá tartozó pedálfordulat (Cadence) és watt érték is ...
Sajnos az adatok a képhez való szinkronizálása rettentően pepecs meló, így +- 1 másodperc eltérés simán van benne néhol a valóshoz képest.
Szerk.:
Ja és a sebesség értékek tuti valósak, mivel a kormányon lévő Garmin Edgo 530 rögzíti és néhol még ki is vehető hogy pontosan mit ír ki, ami azért nagyságrendileg mindig hasonlót mutat mint a feliratozott érték! -
+1, csak én nem akartam kötekedni
Örülök, hogy nem csak nekem tűnt fel. (és terepen van ez a sebesség, ami sokkal durvább, mintha közúton lenne)Láttam már ugyanezzel a GPS szoftverrel készült síelős videókat is, és kiröhögtük a fiaimmal a sebességet amit kiírt. Kamu.
Aki ment már le 100-zal a Zoncolan-ról a műlesikló pályán, vagy 70-80-nal a Lavet Canalone-n, az tudja mi a sebesség, és az nagyon nem az, mint amit azokon a videókon látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Örülök, hogy nem csak nekem tűnt fel. (és terepen van ez a sebesség, ami sokkal durvább, mintha közúton lenne)