Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Ha nem vagyok lusta nem sokára megveszem. Volt nálam a OA5 és Gopro13 amit összehasonlítottam az acepro 1-el és gopro illetve dji-t visszaküldtem. Overall az acepro tetszett legjobban out off the box.
Fontos megjegyezni, hogy nem color garndelek, nem használok lut-ot, out of the box gyári színbeállítások alapján mondom a véleményem. Illetve az összehasonlítás 4K120 esetén történt.
Gopro nagyon közel volt színvilágban az acpro 1-hez és tetszett is, de 4k projektoron 120"-ban én nem láttam drasztikus különbséget a gopro és acepro között. Végül azért nem tartottam meg a gopro-t mert felhős időben már előjött az acepro előnye, illetve házon bellüli felvételen is. Ha nem szikrázó a napsütés, akkor már elvesztek a részletek illetve glichelt (megdöccent) a stabilizátor. Napfényben viszont jobb a gopro stabilizálása és OA5 is.
Alap színprofiról a következőt tudom mondani:
Gopro 13 - kissé sárgába húz meleg hatása van
Acepo 1- kékbe húz kicsit
OA5 - előzökhöz képes számomra kimosott a színeAcepro2-t nem tudom milyen színben illetve mennyit javult stabilizálásban.
Nekem hiányzott a gopro-ból, hogy az oldalsó gomb megnyomásával nem tudtam előre elmentett profilokat váltani, illetve a dupla töltője sem a leggyorsabb. OA5 és acepro kezelőfelülete, appja és menüje sokkal jobban tettszett.Acepro az összes többinél nagyobb illetve nem bírja a sós vizet a borítás, tokban kell használni, de nem ázott be 12 nap snorkelezés után sem, kb 6 méterig tudok lemerülni, búvárkodásnál már tokban volt.
Mivel eladtam a szomszédnak az ace1-et ezért most ace2-t készülök venni, de még 1 hónapot ráérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest