- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Ha nem vagyok lusta nem sokára megveszem. Volt nálam a OA5 és Gopro13 amit összehasonlítottam az acepro 1-el és gopro illetve dji-t visszaküldtem. Overall az acepro tetszett legjobban out off the box.
Fontos megjegyezni, hogy nem color garndelek, nem használok lut-ot, out of the box gyári színbeállítások alapján mondom a véleményem. Illetve az összehasonlítás 4K120 esetén történt.
Gopro nagyon közel volt színvilágban az acpro 1-hez és tetszett is, de 4k projektoron 120"-ban én nem láttam drasztikus különbséget a gopro és acepro között. Végül azért nem tartottam meg a gopro-t mert felhős időben már előjött az acepro előnye, illetve házon bellüli felvételen is. Ha nem szikrázó a napsütés, akkor már elvesztek a részletek illetve glichelt (megdöccent) a stabilizátor. Napfényben viszont jobb a gopro stabilizálása és OA5 is.
Alap színprofiról a következőt tudom mondani:
Gopro 13 - kissé sárgába húz meleg hatása van
Acepo 1- kékbe húz kicsit
OA5 - előzökhöz képes számomra kimosott a színeAcepro2-t nem tudom milyen színben illetve mennyit javult stabilizálásban.
Nekem hiányzott a gopro-ból, hogy az oldalsó gomb megnyomásával nem tudtam előre elmentett profilokat váltani, illetve a dupla töltője sem a leggyorsabb. OA5 és acepro kezelőfelülete, appja és menüje sokkal jobban tettszett.Acepro az összes többinél nagyobb illetve nem bírja a sós vizet a borítás, tokban kell használni, de nem ázott be 12 nap snorkelezés után sem, kb 6 méterig tudok lemerülni, búvárkodásnál már tokban volt.
Mivel eladtam a szomszédnak az ace1-et ezért most ace2-t készülök venni, de még 1 hónapot ráérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- FIFA 16 Playstation 4
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest