Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért mert zoom nélkül meg sem közelíti azt a látványt, amit egy sima akciókamera tud. 180 foktól szélesebb a látószög, egyszerű fizika. Nem lehet zoom nélkül normális képet kihozni belőle, csak ha 360-as felvételt csinálsz. De zoom ott is kell.
A bullshitet ne hidd el, ezért linkeltem be a videót. Goproék próbálnak életben maradni, nem tudom sikerül-e. Most megy a facebookos gopro csoportban egy felháborodott user kommentje, akitől megtagadták a Hero 10-es cseréjét, mert Magyarországon nem érvényes az előfizetéssel megvásárolt csereprogram. WTF!!! Hogy a faxba ne lenne érvényes! Vagy akkor mondják meg akkor amikor kifizeted az előfizut, hogy tesó, ez neked csak kidobott pénz lesz! Mert Magyarországon nem érvényes! Nekem 5 emailt küldtek goproék, a legutolsót már fenyegető hangnemben, hogy újítsam meg:
LAST CALL: Update Your Payment Method
Hát nem újítottam meg. Ilyen kedves invitálást én mindig elutasítok. Értem én hogy kell a pénz, mert a tőzsdén a béka segge alatt vannak, de nem fizetek kabinjegyet a süllyedő hajóra. Inkább kiszállok még időben. Esetleg kellett volna fejleszteni a dolgokat, nem csak ülni a babérjaikon. Évente kiadták ugyanazt a kamerát, de most már a 13-ashoz legalább az akksik sem jók a régiekből. A konkurencia meg rácsapott mint tyúk a takonyra. Így megy ez. Ja, a gopro szoftverek most sem működnek. Évek-évek óta nem. Ennyire balfaszok.Goporék amúgy elmehetnek a... DJI-éknál olyan Customer Care van, hogy goproék majd csak 30 év múlva érik őket utol, ahogy mi Ausztriát.
azaz soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Autós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest