Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
trialboj
üzenetére
Ezt a hero 6 black is tudja szóval gondolom mimdegyik tudja.
Az hogy mennnyire pontos az már más kérdés...
Programba ráteszed, csak az a probléma a quick max 1080p 60 fps - be ment telón, nem tudom deskptopon tud - e többet... Minőséggel nincs gond csak, hogy max 1 vagy 2 percet tudsz csinálni, meg hogy a telemetriát nem tudod nagyon más programmal rárakni... Legalábbis nekem nem sikerült eddig... Lenne rá egy másik program de nem ment vele nekem eddig...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Programba ráteszed, csak az a probléma a quick max 1080p 60 fps - be ment telón, nem tudom deskptopon tud - e többet... Minőséggel nincs gond csak, hogy max 1 vagy 2 percet tudsz csinálni, meg hogy a telemetriát nem tudod nagyon más programmal rárakni... Legalábbis nekem nem sikerült eddig... Lenne rá egy másik program de nem ment vele nekem eddig...