Hirdetés
- Google Pixel topik
- One UI zápor esett a hétvégén
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs10
tag
Sziasztok, gms mokot ki vállal? P40 liter az alany
-
mcs10
tag
GBOX-t használok. Lehet integrálni a huawei share lehetőségek közé google alkalmazásokat ?
-
mcs10
tag
válasz
#72445440 #615 üzenetére
Szia
Eltelt egy hét, biztosan le kellett merülnie.
I. rétenyereltem a kikapcsoló gombra, biztos ami biztos alapon, nem történt semmi
II. kikapcs gomb+fel gomb, többszöri próbálkozásra semmi,
III. kikapcs gomb+le gomb, fastboot, semmi
IV. feltettem töltőre és a 2-3 pontot megrpóbáltam, semmi
Marad a fekete képernyő és az ég világon semmi reakció. Van még esetleg ötleted ?
Mostmár teljesen tanácstalan vagyok. -
mcs10
tag
válasz
#72445440 #615 üzenetére
Elősnek, köszönöm a hossző és bő leírást, segítséget!
Az "A" módszer többszöri próbálkozás után sem varázsolja elő erecoveryt. Minden lehetőséget megpróbáltam.
"B" módszer: sajnos egyáltalán nincs reakció a gombokra, az az állapot van amit a félkövér részben írsz.
Megvárom akkor , hogy lemerüljön és újrapróbálkozom vele. Ez lehet tényleg több nap lesz, elég jól bírja az akksi.
Jelentkezem! Köszi -
mcs10
tag
Köszi a gyors választ, Sajnos így sem történik semmi.
pendrive-ra felmásoltam a firmware-t (Jenny-L21A 10.0.1.136(C432E2R2P1)_Firmware_EMUI10.0.1_05016PNX.rar), behoztam a recovery menüt, ott update mode/otg, el is indultak a százalékok majd a végén mikor a succesfully jött volna elment a kép és kikapcsolt. (Akku állapota 70% volt).
A megoldás amit ajánlottál "last resort" néven volt, akkor gondolom ez volt az uccsó dobás?!
Pár hetes a készülék, a leírás szerint a garancia ebben az esetben is él. Tényleg tudok vele élni ? -
mcs10
tag
Sziasztok
Nálam nem sikerült a mók, sőtt se kép se hang! downgrade-nél a végén elsütétült a kép és nem indult újra a teló. Mit tudok tenni ? nem indul....
Huawei P40 lite JNY-LX1, Emui 10
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest