Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.: endi :.
csendes tag
válasz
Dodobandi #1666 üzenetére
Sziasztok,
Az én P40 Pro-m 2 napja konvertálódott át HarmonyOS + nativ GMS-re. A korábban már többek által is hivatkozott (facebook - GMS Install) csinálta. Első próbálkozásra 50USD-t akart, 30USD lett a vége (ALKUDJ!).
Nekem 2 gondom volt vele, de most úgy tűnik, megoldódtak:
- Google Photos nem akart backupolni a felhőbe eleinte, manuálisan viszont ment, tegnap óta pedig automatikusan, gond nélkül működik
- Whatsapp restore nem sikerült Play-ből letöltött app-al (lehet csak én voltam lúzer), valahol találtam egy olyan javaslatot, hogy a Whatsapp saját oldaláról érdemes GMS mók esetén letölteni az APK-t, installálni és ezzel már gond nélkül megy a restore. Nálam is így lett (érdekes, mert 2020-ban magamnak varázsoltam EMUI-ra GMS-t és ott nem volt ilyen gondom). Ja és csak a whatsapp-nál külön kellett engedélyeznem az Beállítások-App beállításoknál, hogy hozzáférést kapjon a Contacts-okhoz, egyébként nem volt hajlandó neveket megjeleníteni.Ezen 2 gond kivételével tökéletes, én is elégedett vagyok a konverzióval, most így legalább még 2 évig tervezek vele.
A konverzióhoz kell a HarmonyOS kábel, amit Aliexpress-ről lehet beszerezni. 5-10 EUR között találtam, viszont ha új accountot regisztrálsz, welcome deal-ként 0,99EUR megkapod.
A konverzióra nekem 2 órát írt az ember, ez inkább olyan 4-5 óra lett a végére. A legnagyobb időrabló a többkörös manuális frissítés, amit neked kell megcsinálnod, tehát ne arra számíts, hogy feljátssza a telefonra a HarmonyOS 4.2-t. Úgy tervezd a napod, hogy legyen időd ezzel eljátsszadozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest