Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
Finkoo1980
üzenetére
Igen, igazad van, az xcloud már Xbox Cloud gaming néven fut, de tulajdonképpen a lényeg annyi lett volna, hogy ha valaki ezt olvassa ne gondolja, hogy önmagában a gamepassal ilyen problémák lennének, hanem ez csak a felhőszolgáltatásra érvényes. Ennyi. Persze a topikból következhetne, hogy itt most csak a felhőszolgáltatásokról van szó, de akkor is félreérthető. Illetve azért is jegyeztem meg ezt, mert utána oda csavartam a fonalat, hogy szvsz jobb a series s + olcsó gpu kombó bármi másnál. És ebben az esetben nincs semmi olyan negatív tényező, ami a felhőnél megvan. Ez lett volna a mondanivalóm lényege.
A hozzászólásodat különben végig olvastam, de éltem azzal a megismerésemmel, hogy a legtöbben egyszerűbb, irodai laptopról tolják a felhőt.
80 ezerért a hardveraprón találsz Series S-t, amire különben 2 év világgari van, így még esetleges számla nélkül is letudod garanciáztatni itthon. Egyébként BF alkalmán volt új 90 ezerért. Az aprós GPU kulcsok pedig teljesen hivatalosak és megbízhatóak. Nézz rá az eladók értékelésére.
És még egyszer: szerintem a használt Series S + otthoni TV + olcsó GPU a legolcsóbb és legjobb megoldás jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest