Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
válasz
Finkoo1980
üzenetére
Igen, igazad van, az xcloud már Xbox Cloud gaming néven fut, de tulajdonképpen a lényeg annyi lett volna, hogy ha valaki ezt olvassa ne gondolja, hogy önmagában a gamepassal ilyen problémák lennének, hanem ez csak a felhőszolgáltatásra érvényes. Ennyi. Persze a topikból következhetne, hogy itt most csak a felhőszolgáltatásokról van szó, de akkor is félreérthető. Illetve azért is jegyeztem meg ezt, mert utána oda csavartam a fonalat, hogy szvsz jobb a series s + olcsó gpu kombó bármi másnál. És ebben az esetben nincs semmi olyan negatív tényező, ami a felhőnél megvan. Ez lett volna a mondanivalóm lényege.
A hozzászólásodat különben végig olvastam, de éltem azzal a megismerésemmel, hogy a legtöbben egyszerűbb, irodai laptopról tolják a felhőt.
80 ezerért a hardveraprón találsz Series S-t, amire különben 2 év világgari van, így még esetleges számla nélkül is letudod garanciáztatni itthon. Egyébként BF alkalmán volt új 90 ezerért. Az aprós GPU kulcsok pedig teljesen hivatalosak és megbízhatóak. Nézz rá az eladók értékelésére.
És még egyszer: szerintem a használt Series S + otthoni TV + olcsó GPU a legolcsóbb és legjobb megoldás jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- További aktív témák...
- Újszerű HP EliteBook 640 G11 2028.12.Hó-ig Garis Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD 9nap üzemidővel!
- ASUS Zenbook Flip UX360CA
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Új állapotú Samsung Galaxy S23 Ultra garanciával
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4-3600 CL17
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest