- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Google Stadia topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Szevasztok,
Nem játszottam hosszú évek óta, most sérv miatt ágyban kell léteznem, a google algoritmus érezte hogy szar nekem és tök random, minden keresgélés nélkül feldobta ezt a zsugát. Riders of Republic, bringás csapatós, ami nagyon tetszik, mert ezt tolom a valóságban is jó ideje, és a doki ettől tiltott el először ahogy meglátta a leleteimet, szóval szeretnék legalább virtuálisan DH-zni.
A lényeg hogy nem vágom mi a tényállás, próbálom pozitívan felfogni tehát min 2 max 3 hónapik tervezek ebben az állapotban lenni, ezért nem venném meg a játékot, a gold edition kell hogy lehessen rendesen multizni az meg 100euró, az érdekelne hogy ha előfizetek ubisoft+ ra, vagy kipróbálom a stadiat, akkor ott játszhatok a teljes értékű játékkal? Vagy csak valami butított verziót kapok, ami laggol meg baj van vele?
Nem tudom hogy futna-e a gépemen, de érdekesnek találom ezt a streamen keresztül való játékot, jó rég olvastam róla, nem gondoltam hogy ilyen hamar eléri a vállalható fázist.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest