- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az 5G-s páncélnak ára van
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Az UK árakat sose néztem mert nem ott élek. Persze találhatsz alkalmi akciókat, de pont ezért lesznek a kicsire is, emiatt aztán hamar bemegy alá majd az ára.
De most rákerestem gyorsan, itt németben 660-670 EUR a sima 9. A 9a 128Gb verzióban a cikk szerint 550 eurós áron fog megjelenni, én biztos azt választanám.
Abból a 120 euróból inkább elmennék kirándulni pár hétvégén lazán.#20 Luck Dragon: én használni veszem, ez a része így nem érdekel.
Persze tudom vannak akik akár kíváncsiságból, néhány havonta cserélgetik a mobilokat, nekik lehet ez probléma. De nekik ez kb. hobby. Egy hobby meg mind1 mi az csak viszi a pénzt.
Engem nem izgat, ha a végén 20 euróért adom el, ha annyit ért megy el, akkor annyiért. -
vakablak93
őstag
Remélem marad ez a vonal, tettszenek ezek a kis belépő Pixel mobilok, semmi felesleges sallang, csak ami kell. Anno a Pixel 4a nagyon bejött, a fapados kis kialakítása ellenére is.
A Pixel 7 esetén elkövettem azt a hibát hogy, türelmetlen hülye voltam és a semmiért ezt vettem. Ahelyett hogy, megvártam volna a 7a érkezését. Nagyon szeretem a P7-et, de felesleges pénzkidobás volt ugyanazért többet adni.
Mégegyszer nem követem el ezt a hibát, bőven elég lenne nekem a P7a is. Majd a 10a-ra váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hat héten belül lehet a termékpremier, az amerikai árazást követheti az EU-s és a brit is.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest