Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Idovel lehet beujitanek egy Pixel 8a telefonra. Jelenleg iPhone 11-em van, tobbe kevesbe okes a telefon, de az oszi iOS frissitest nem varnam meg. Igazabol iPhone 16-ot szivesen vennek, de el nem tudom kepzelni miert erni meg nekem dupla aron ehhez kepest. Korabban volt Nexus 5-om, imadtam, egyik legjobb telom volt. A melegedes aggaszt itt foleg: mennyire kritikus ez a dolog? Tenyleg mintha megfone? Bongeszes, zenehallgatas, videozas es fotozas kozben mennyire jellemzo? Akkuja hogy bir ki egy napot? Dual Simet probalta vele valaki, a masodik virtualis simet is jol kezeli a teloban levo sim mellett?Illetve az alza 2 ev garija az gyari garancia? Latom jon a 9a is egy heten belul, gondolom magasabb aron nyit majd. Hatha lejjebb tolja a 8a arat... ti vennetek meg 8a-t? Nothing phone lenne meg szimpi ha mar android, de az mar tenyleg nagy lenne, plusz a 3a-k annyira nem tetszenek. Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Drágább lett a Google legolcsóbb Pixel modellje. Kérdés, hogy így is megéri-e a középkategóriában?
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest