Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Hali!
Este rárakom a töltőpadra, reggel leveszem, mikor rárakom kiirja, hogy irányított töltés(vagy mi), és feltölti 80%-ra, majd ébresztés előtt tölti 100%-ra.
Üdv Nagya -
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Ezek az akkumulátorok már arra vannak kitalálva, hogy bírják a gyorsabb töltést, illetve úgy kalibrálva a szabályozás,, védelem is.
Ahogy előttem is írta K82,, a teljes lemerítést nem bírnák, de azt nem is engedik, amikor arra hivatkozva kikapcsolnak, akkor is marad még bennük tartalék.
A max 80%-os töltést lehet még használni, bár anélkül is van védelem, hogy nem lehet "túltölteni"...stb. Ha valakit nem zavar a korlátozás, papíton 20 - 80% kózótt használva bírja legjobban az akkumulátor.
Én hosszú évek óta az elsőre figyelek minden telefonomnál, 20% alá nem merítem, viszont sokszor 100%-ra töltöm - de nem mindig mindig, ahogy épp a helyzet adja -, így is nagyon jól bírják az akkumulátorok.
Mondjuj azt is nézem, hogy a telefon is haszbálati tárgy, ő van értem, ha pont olyan helyre megyek, hogy nem tudom bármikor tölteni, akkor 100%-kal szeretek indulni, nem 80%-kal, ezzel a másik ajánlással ezért nem foglalkozom mindig. -
K82
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Darázsfészek.

Az én P7-emnél így 400+ töltési ciklussal sem érzem úgy h nagyon csökket volna az üzemidő. Gyorstöltővel töltöm (már amennyiben a 20W annak számít), arra figyelek általában h 80% fölé ne nagyon kerüljön.
Az akku három nagy ellensége ha teljesen lemerül, ha teljesen fel van töltve ill. a magas hőmérséklet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő