- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Én jópár hónap után végül eldöntöttem hogy beruházok a 7 Pro-ra, egyszerűen nem találtam olyan telót ami ettől jobban tetszett volna. Ami miatt aggódtam az a térerő és az üzemidő volt, szerencsére egyikkel sincs gond, az üzemidő is meglepően jó lett így több mint egy hét után. A kamera meg baromi jó. Összességében napról napra egyre elégedettebb vagyok vele. Vannak fura dolgai, mint pl a kopogós plexi hatású GG a kijelzőn, de nem tragédia. Azt hittem a kamerától kb forrni fog a telefon a Tensor miatt, de semmi ilyesmi nincs. A nyárra kíváncsi leszek mennyire fogja bírni a meleget, bár úgy tudom hogy nem csinál olyanokat mint pl. a Samsung hogy korlátozza a fényerőt ha melege van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elegáns és egyedi megjelenés, friss és tiszta Android, remek kamera, okos szoftveres trükkök. Az ára sincs az egekben, de nincs 5G és a hazai beszerzés is egy-két forrásra korlátozott.
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest