Hirdetés
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Sziasztok
Folderfüggő vagyok
de szeretnék haladni a korral.
Van 100GB-os csomagom, amin eddig némi privát és főbb munkával kapcsolatos cuccot tároltam, két irányú szinkronnal mobil-felhő-laptop irányban. Tehát minden megvan a mobilomon, a felhőben és a laptopon is .
Ez eddig nagyon szép, működik is abszolút jól.Van kb 10 giga fotóm és néhány videóm amit szeretnék a Gfotókkal kezelni, menteni. Ki is próbáltam pár napig, de rögtön bele szaladtam a szinkronizálás útvesztőjébe.
Először hagytam, hogy mindent feltöltsön, majd nézegetve a felhozatalt láttam, hogy van egy csomó olyan fotó amit nem kell szinkronizálni. Ki is kapcsoltam ezen mappáknál a szinkront, majd töröltem a Gfotók alkalmazásban a képeket. Természetesen mindenhol törölte, a felhőben és a telefonon is, pedig utóbbiról nem akartam.Nem értem ezt a rendszert és félek is használni, mert nem értem a fizikai kapcsolatot teló tárhelye és a felhő között.
Ha a mobilos appban csinálok bármit (törlök) akkor mindenhol törlésre kerül?
Mi van ha elromlik a telefonom és mondjuk kell egy reset neki? Az új szoftverben amikor felteszem a Gfotók appot, akkor látja, hogy üres a telefon tárhelye és kiüríti a felhőt is?
Mi van telefon csere esetén? Mi lesz az alap tárhely amihez hozzá szinkronizálja az újat?Drivesync-et már megtanultam, teljesen elégedett vagyok vele és felmerült, hogy a sima drive tárhelyre kellene mentést készítenem a fotóimról, de galéria funkciók csak jól jönnének...
Elnézést, ha hülye a kérdés, csak tanulni és fejlődni szeretnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de szeretnék haladni a korral.