Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- VoLTE/VoWiFi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinZol
aktív tag
Kicsit tesztelgettem, de nem vagyok okosabb.
1. a@gmail.com felhasználó csinál a saját 15 GB-s drive területén egy megosztott mappát: a_share.
2. a@gmail.com felhasználó megosztja az a_share mappát b@gmail.com felhasználóval.
3. b@gmail.com felhasználó feltölt a vele megosztott mappába egy 1 TB-os file-t.Ekkor a@gmail.com felhasználónak megmarad a 15 TB,
b@gmail.com felhasználónak pedig 14 TB-szabad helye lesz.4. Ha az a_share mappához a@gmail.com megszünteti a megosztást, b@gmail.com felhasználó a mappát már nem látja.
Viszont a keresőben a file látható.5. b@gamail.com felhasználó átadja a tulajdonjogot a@gmail.com felhasználónak.
Ekkor a@gmail.com felhasználónak a 14 TB,
b@gmail.com felhasználónak pedig 15 TB-szabad helye lesz.Szóval eddig jutottam
Viszont még mindig nincs meg, hogy hol van az elveszett 8,7 GB terület.
Nincs olyan API, ami végig tud menni a saját fájlokon és azok nevét, méretét és elérési útját beleteszi egy google táblázatba?
Azzal meg lehetne találni a hibát.Köszi
WinZol
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest