- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Corpuscle
üzenetére
A legegyszerűbb, ha a gépen rendezed valahogy és google krómmal azt a mappát egyszerűen drag and drop áthúzod a drive-ba.
ő meg szépen mindenestül feltölti, megőrízve az almappákat is, stb.drive-ban nem nagyon lehet mit kezdeni vele rendszerezést nézve.
még a google photos lehet jó valamire, mert az meg dátum alapján rendezi.
tehát ha vannak képeim, amik mondjuk januárban, márciusban, áprilisban készültek és ilyen dátum szerepel a készítésnél, majd ezeket összekutyulom egy mappába, és ezt a mappát feltöltöm photos-ba, akkor majd ő dátum szerint csökkenő sorrendbe teszi és később azokból lehet albumot készíteni viszonylag könnyenMaciG
Arra figyelj, hogy oké, hogy elküldöd neki a linket, de ő is tovább küldheti másnak is.
Mondjuk gondolom ezzel sok okosat nem mondtam, mert ha e-mail-ben küldesz egy képet, amit csak ő nyit meg és lementi, azt is tovább küldheti később. csak úgy megemlítettem
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest