Hirdetés
- iPhone topik
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MadGame
üzenetére
Köszi
, de egyelőre hanyagolás van részemről és barátom részéről (akinek munkatársa jelezte a problémát felé és Ő kérdezett tőlem), mert a "sikerült más böngészőben vagy inkognitó módban belépni?" kérdésre "olyan idegállapotban vagyunk, hogy nem tudunk most ezzel foglalkozni" válasz érkezett, tehát lényegében elvárható, hogy "belesz.....k mi is, ha téged nem érdekel" álláspontot kövessük.
De nekem azért jól jön az infó, mert lehet ennek még folytatása
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Másodkézből érkezett hozzám egy kérdés, aminél Chrome "hibára" asszociálnék:
Asztali Windowsos Chrome használatával Ügyfélkapu oldal jelszó mezőjébe az ékezetes karakterek helyett ékezet nélküliek kerülnek, így pedig nem lehet adott fiókba bejelentkezni.
Az ékezet nélkülikarakterek más programban rendben kerülnek bevitelre
Mi okozhatja Chrome-ban ezt a jelenséget? Bővítmény?
Másik böngésző ill. inkognitó mód próbája került eddig javaslatra, de ezen próbálkozásokról még nem érkezett hozzám infó
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Lehet átugrottad, de írtam, hogy egyetlen kieg van csak a böngészőben, az pedig az UO. Nincs semmi más és ugye szinkronizált AdBlock törlése után egyetlen kieg nélkül sem lépett tovább a játék.
A Social Media filter-t szintén írtam, hogy azt nem kapcsoltam be Adguard listák közül, a többit bekapcsoltam az alapértelmezett UO filterek mellé
Ezek lettek pluszban aktiválva UO-ban
- AdGuard Base
- AdGuard Tracking Protection
- AdGuard URL Tracking Protection
- AdGuard AnnoyancesEdge estében is pont ugyanezek és fut velük a játék, tehát nem ezek okozzák, bár UO nélkül sem futott Chrome-ban
Szóval akkor marad a sütik teljes törlése, mert nem tudnék olyan beállítást mondani, amit "elrontva" ilyet produkáljon a böngésző. Ott sérült lehet egy süti...szerintem. De majd valamikor, addig is itt lesz az oldalon "emlékezetem", mert mire odakerülök tuti feledésbe fog menni nálam
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
No igen, egy AdBlock kieg volt rajta, amit leszinkronizált (piros stop táblában fehér tenyér). Azt leszedtem, de anélkül is problémás volt sajnos. Kapott utána egy Ublock Origin-t pluszban bekapcsolt Aguard listákkal (kivéve a social media listát), de a probléma maradt ezt követően is (Edge is kapott ugyanolyan beállítású UO-t, ezt követően is rendben volt a játék)
Azt gondoltam CTRL+F5 újraépíti a sütizést face-nél, de lehet törölni kellene minden hozzá tartozót. Plusz nem tudom ezek a játékok saját sütiket is használhatnak? Mert akkor lehet kompletten törölni kellene az összes sütit, aztán majd összegyűlnek idővel.
Sajnos sok időm nem volt foglalkozni vele, de legalább Edge alatt tudja használni a játékokat.
Téma nincs, csak UO kieg
De akkor lényegében Chrome beállítások és sütik amik befolyással lehetnek ilyen szinten a weboldalakra?
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy Chrome-ot érintő probléma egy ismerősömnél.
Face-en belül szokott játszogatni pár játékkal, melyek közül 1-2 nem működött nála az utóbbi időben. Plusz a Chrome is küldözgette már, hogy Windows 7-en nem fog frissülni, ezért tiszta telepítésű (nem upgrade) Windows 10-et kapott a gép (W11-re nem felel meg).A Chrome beállításai google fiókon keresztül leszinkronizálódtak, de a korábban tapasztalt Face játék nem indulás (pl. Pengle játék adatok letöltése a szerverről részen akad meg, erről a kèpernyőről nem lép tovább) a friss telepítésű Win+Chrome párosnál megmaradt. CTRL+F5 után is maradt a hiba.
Megnéztük Edge-el hogyan viselkedik és azon gond nélkül tovább lép, szépen lehet használni a játékot.
Ebből arra következtetek, hogy valami leszinkronizálódott Chrome-ba, ami a korábbi win alatt is hozta a problémát.
Lenne rá tippetek, hogy mi okozhatja a leírt jelenséget? Hogyan lehetne megoldani, hogy Chrome alatt is rendben működjön a játék?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Revolut
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Milyen házat vegyek?
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de egyelőre hanyagolás van részemről és barátom részéről (akinek munkatársa jelezte a problémát felé és Ő kérdezett tőlem), mert a "sikerült más böngészőben vagy inkognitó módban belépni?" kérdésre "olyan idegállapotban vagyunk, hogy nem tudunk most ezzel foglalkozni" válasz érkezett, tehát lényegében elvárható, hogy "belesz.....k mi is, ha téged nem érdekel" álláspontot kövessük.