- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Szevasztok! Létezik valami trükk a chrome memória használatának csökkentésére? Nekem 9 megnyitott fülnél 1GB-ot kajál, de van mikor 1,2-őt is! És kicsit idegesítő már, hogy 4GB rendszermemória alatt naponta párszor összeomlik ha chrome mellett még megnyitok 2 programot. Meg elég sz*r az is, hogy nélkülöznöm kell bizonyos számomra hasznos bővítményeket emiatt.
Egy kicsit visszaolvasva a topic-ot, a hardveres gyorsítást már kikapcsoltam! Plusz használom a OneTab-ot is amivel egy fülre lehet csoportosítani az összes fület így jelentősen csökkentve a memória használatot, de ez sem jelent mindig megoldást.
Mellesleg lassú is a Chrome, még mikor Ramdrive-ról futott akkor sem tapasztaltam gyorsulást, így visszament a HDD-re.
Vagy van esetleg olyan régebbi verzió ami sokkal kevesebb RAM-ot igényelne? (Egyébként win8.1-et használok, de régebben win7-nél nem tapasztaltam ennyi "kevés a memória" hivatkozást.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest