- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sonja
nagyúr
válasz
Oldman2 #33618 üzenetére
A
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Chrome
kulcs alá kell létrehozni egyExtensionManifestV2Availability
nevű duplaszó típust, és az értéket 2-re kell állítani. Utána újraindítod a Chrome-ot, és működnek a manifest v2-es bővítmények.Alapból nincsen a
Policies
alatt csak a Microsoft (legalábbis nálam így volt), de létre kell hozni aGoogle
-t, majd azon belül aChrome
-ot is.Hogy meddig hagyja meg ezt a kiskaput a Google, azt nem tudom.
-
zizidor
őstag
válasz
Oldman2 #33256 üzenetére
Nincs kizárva, bár én ilyennel még nem találkoztam, csak ahol több ügyfélkaput is használnak. Beleszólhat akár egy módosítás is, amit a fejlesztő csinál
A probléma ott indul, hogy kijelentkezéskor törölni kellene nekik a felhasználói sütiket, nem pedig rinyálni a következő belépéskor.
-
Flowtation
őstag
válasz
Oldman2 #24506 üzenetére
Ez a mappa a nason van a /var/lib-en belül. Először is ezt meg kellene osztanom, mert gondolom a nélkül nem lehet. Egy sima megosztott mappát sem szeretnék feláldozni e miatt. Jó ezek nem foglalnak sok helyet, csak a helyzetet nem értem miért van így egyikben, s miért úgy a másikban.
Valamint akkor minden ide menne amit letöltök, ami nekem nem gond, de azt nem szeretném ha az asszony pl. televágná minden sz..ral.Igy is elég volt elmagyarázni a 3 megosztott mappa közti különbséget.
(#24507) colomb2:
Köszi, ezt kipróbálom. Akkor ez csak annyit "segít" hogy elindítja az alapértelmezett programot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest