- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dark Archon #10614 üzenetére
Ez a külön keresőablak dolog már a megjelenés óta nincs a Chrome-ban, aminek mondjuk Én örülök. Ugye ezért is jött az Instant Search, ami véleménye szerint elég hasznos funkció.
-
spammer
veterán
válasz
Dark Archon #10614 üzenetére
Popup-os keresőablak bővítmény van, ami tud több keresőszolgáltatást is kezelni [link] Normál kereső doboz, mint a többi böngészőben szerintem nincs (szerintem nincs rá lehetőség Chromeban). szerk: ja akkor ez lehet olyan, mint a plugines, akkor ez gondolom nem jó neked. Pedig szerintem más megoldás nincs
Oldalon belüli keresőablak nyitva tartására nem tudok én sem megoldást, de félmegoldásként használható a type-ahead-find , ezzel nem kell újra megnyitni a kereső ablakot, hanem ahogy gépelsz már keres is az oldalon belül. F3-mal vagy más gombokkat pedig lehet léptetni a találatok között (vannak beállítási lehetőségei, pl. text vagy link keresés stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest