Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Nah felraktam én is az FF helyére. Nagyon tetszik, veszett gyors, az AdSweeppel végre szűrhetők a reklámok (azért a PH része javításra szorult, nem tudtam belépni sem
), és az aniweather időjárás plugin is remek. Másra meg perpill nincs szükségem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és az aniweather időjárás plugin is remek. Másra meg perpill nincs szükségem.