Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Oké, értem én, tehát akkor én ezek szerint nem állok hozzá konstruktívan.

Amúgy azt gondoltam, már az elején teljesen világos, hogy nem amiatt az egyetlen kiemelt jelenet miatt nyilvánítottam az egész filmet szarnak. De az egy teljesen tipikus példája volt annak, hogy nagyjából milyen színvonalat lehet elvárni a további részektől is... szerintem nagyon nem egészséges, ha egy film tele van ilyen jelenetekkel, legalábbis akkor "jó" már valahogy nem lehet, mert túlságosan lehúzzák ezek a részek.
A legnagyobb akkor is az volt, amikor megjelent a kis építészhallgató csajszi, aki úgy szállhatott be a csapatba, hogy terveznie kellett egy labirintust, amit nem tud megfejteni a faszikám 1 perc alatt - na, tervez kettőt a kiscsaj, persze azonnal megoldja mindkettőt a faszi, a HARMADIKAT viuszont nem sikerül neki (hűűű, micsoda bűvös szám, és mily meglepő!!
), ekkor a lány átment az első rostán. És hogy hívják a csajt? Ariadné! Óriási!
Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, már attól tartottam, hogy mindjárt megjelenik Minótaurosz
- de biztos sokan a közönségből azt hitték, most elkapták Ariadné fonalát, és előbb-utóbb kijutnak a film által az agyukban keletkező óriási labirintusból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

), ekkor a lány átment az első rostán. És hogy hívják a csajt? Ariadné! Óriási!
Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, már attól tartottam, hogy mindjárt megjelenik Minótaurosz
- de biztos sokan a közönségből azt hitték, most elkapták Ariadné fonalát, és előbb-utóbb kijutnak a film által az agyukban keletkező óriási labirintusból.