- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Három új Ai+ mobil jött: Nova 2, Nova 2 Ultra és a kagylós Nova Flip
- Telekom mobilszolgáltatások
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Oké, értem én, tehát akkor én ezek szerint nem állok hozzá konstruktívan.

Amúgy azt gondoltam, már az elején teljesen világos, hogy nem amiatt az egyetlen kiemelt jelenet miatt nyilvánítottam az egész filmet szarnak. De az egy teljesen tipikus példája volt annak, hogy nagyjából milyen színvonalat lehet elvárni a további részektől is... szerintem nagyon nem egészséges, ha egy film tele van ilyen jelenetekkel, legalábbis akkor "jó" már valahogy nem lehet, mert túlságosan lehúzzák ezek a részek.
A legnagyobb akkor is az volt, amikor megjelent a kis építészhallgató csajszi, aki úgy szállhatott be a csapatba, hogy terveznie kellett egy labirintust, amit nem tud megfejteni a faszikám 1 perc alatt - na, tervez kettőt a kiscsaj, persze azonnal megoldja mindkettőt a faszi, a HARMADIKAT viuszont nem sikerül neki (hűűű, micsoda bűvös szám, és mily meglepő!!
), ekkor a lány átment az első rostán. És hogy hívják a csajt? Ariadné! Óriási!
Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, már attól tartottam, hogy mindjárt megjelenik Minótaurosz
- de biztos sokan a közönségből azt hitték, most elkapták Ariadné fonalát, és előbb-utóbb kijutnak a film által az agyukban keletkező óriási labirintusból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), ekkor a lány átment az első rostán. És hogy hívják a csajt? Ariadné! Óriási!
Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek, már attól tartottam, hogy mindjárt megjelenik Minótaurosz
- de biztos sokan a közönségből azt hitték, most elkapták Ariadné fonalát, és előbb-utóbb kijutnak a film által az agyukban keletkező óriási labirintusból.