- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
buktagt540
üzenetére
Tűzfal? Vírusírtó?
(#6021) Sk8erPeter: Lehet velem vitatkozni erről, és szívesen folytatnám, de te is írtad: a modik előbb utóbb megunnák. Bár nem hiszem, én tiszteletben tartom a fórumozás szabályait és csak minimálisan offolok, de ez olyan téma, ami nem maradna minimális keretek között. Érted?
Egy percig sem állítottam, hogy esetleg nincs igazad, csak nekem azt a jelenetet kritizálni szőrszálhasogató, mikor abban a filmben van nagyobb ordító baki is. Az ilyen jellemző, hagyományos Hollywoodi kliséken én már fen sem akadok, ha nem mondtad volna, nem is emlékeztem volna így rá.
Egyébként meg visszakanyarodva: valakinek tudni kell abba is hagyni.A kiegészítős témát ne kezdjük el megint. Ha itt vagy ott visszaolvasol, ha tényleg konstruktívan állnak hozzá, akkor arra én is úgy szoktam reagálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Infinix Zera 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy percig sem állítottam, hogy esetleg nincs igazad, csak nekem azt a jelenetet kritizálni szőrszálhasogató, mikor abban a filmben van nagyobb ordító baki is. Az ilyen jellemző, hagyományos Hollywoodi kliséken én már fen sem akadok, ha nem mondtad volna, nem is emlékeztem volna így rá.