Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
buktagt540
üzenetére
Tűzfal? Vírusírtó?
(#6021) Sk8erPeter: Lehet velem vitatkozni erről, és szívesen folytatnám, de te is írtad: a modik előbb utóbb megunnák. Bár nem hiszem, én tiszteletben tartom a fórumozás szabályait és csak minimálisan offolok, de ez olyan téma, ami nem maradna minimális keretek között. Érted?
Egy percig sem állítottam, hogy esetleg nincs igazad, csak nekem azt a jelenetet kritizálni szőrszálhasogató, mikor abban a filmben van nagyobb ordító baki is. Az ilyen jellemző, hagyományos Hollywoodi kliséken én már fen sem akadok, ha nem mondtad volna, nem is emlékeztem volna így rá.
Egyébként meg visszakanyarodva: valakinek tudni kell abba is hagyni.A kiegészítős témát ne kezdjük el megint. Ha itt vagy ott visszaolvasol, ha tényleg konstruktívan állnak hozzá, akkor arra én is úgy szoktam reagálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Sweet.tv - internetes TV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy percig sem állítottam, hogy esetleg nincs igazad, csak nekem azt a jelenetet kritizálni szőrszálhasogató, mikor abban a filmben van nagyobb ordító baki is. Az ilyen jellemző, hagyományos Hollywoodi kliséken én már fen sem akadok, ha nem mondtad volna, nem is emlékeztem volna így rá.