- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
koshmar
üzenetére
Nem vesztettél sokat. Persze eleve a hírneve meg a sztárolása, plusz az erőltetett belemagyarázások miatt (eleve már az is az, ahogy elkészítették - a dialógusok, az események, stb.) sokan azt hiszik, hogy ez a film menő és művészi. Amikor sokan haverokkal elmentünk megnézni, akkor persze erős kisebbségben voltunk a társaságban azokkal szemben, akiknek tetszett, de nekem sokszor már szinte fizikai fájdalmat okoztak a film nézése közben az elcsépelt, sablonos jelenetek és mondatok.
Felőlem lehet a színészi játék akármilyen jó, ha az előbb említettek teljesen elrontják.
De ez itt nagyon OFF.
Remélem nem sértettem meg senkit, akinek tetszett, én elfogadom az ellenkező véleményt is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Felőlem lehet a színészi játék akármilyen jó, ha az előbb említettek teljesen elrontják.