Hirdetés
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Böngészés során esik szét. A lementés csak egyfajta teszt volt, pont azt szerettem volna leszűrni belőle, hogy a két (három) böngésző mennyiben értelmezi másképp az adott honlapot.
Én nem értek hozzá, de ha valaki véletlenül igen, az ebből ki tud bogozni valamit.
Annyi pl biztos kiderült a történetből, hogy az én feltelepített böngészőm sem hibás, szóval meg tudja jeleníteni rendesen a weblapot, ha minden elem rendelkezésére áll (vagyis az IE vagy a portable által lementett verzióval próbálkozom), de mivel a netről nem jeleníti meg rendesen, arra következtetnék, hogy a neten keresztül egyes elemeket nem lát, vagy valamiért nem jól értelmez. Ebből már talán ki lehet indulni, hogy merre keressem a hibát.
szerk:Most, hogy ezt leírtam meg is van a hiba. A tűzfalam kavar be, ha azt kikapcsolom, akkor remekül megy a honlap. Nah akkor át is költözöm a comodo topicba. Viszont nagyon érdekes, hogy ha IE vagy portablen keresztül nézem a honlapot, akkor a tűzfal engedi, lehet, hogy megadtam valami egyedi szabályt chromera, ami bezavar?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Mini PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- További aktív témák...
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest