Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• addikt

válasz Sk8erPeter #5182 üzenetére

Böngészés során esik szét. A lementés csak egyfajta teszt volt, pont azt szerettem volna leszűrni belőle, hogy a két (három) böngésző mennyiben értelmezi másképp az adott honlapot.

Én nem értek hozzá, de ha valaki véletlenül igen, az ebből ki tud bogozni valamit.

Annyi pl biztos kiderült a történetből, hogy az én feltelepített böngészőm sem hibás, szóval meg tudja jeleníteni rendesen a weblapot, ha minden elem rendelkezésére áll (vagyis az IE vagy a portable által lementett verzióval próbálkozom), de mivel a netről nem jeleníti meg rendesen, arra következtetnék, hogy a neten keresztül egyes elemeket nem lát, vagy valamiért nem jól értelmez. Ebből már talán ki lehet indulni, hogy merre keressem a hibát.

szerk:Most, hogy ezt leírtam meg is van a hiba. A tűzfalam kavar be, ha azt kikapcsolom, akkor remekül megy a honlap. Nah akkor át is költözöm a comodo topicba. Viszont nagyon érdekes, hogy ha IE vagy portablen keresztül nézem a honlapot, akkor a tűzfal engedi, lehet, hogy megadtam valami egyedi szabályt chromera, ami bezavar?

Új hozzászólás Aktív témák