Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern
    nagyúr

Emberek, komolyan megrendült a bizalmam a Google dolgozóiban!

Megérkezett a Google Chrome 2.0 (ezzel együtt a Chromium verziószáma is változott).

Na ugyan még nem stabil és nem is béta, de a sokak által jól ismert chromechannel.exe 2.0-s változatával bárki 2 kattintással beállíthatja magának a Dev channelt, amivel megtapasztalhatja saját maga, hogy micsoda fejlesztések mentek itt végbe.
    Bárki nyugodtan frissíthet, mert egy kiterjesztésátírással és egy felülírással tud downgradelni, ha mégis bugosnak tapasztalná.

Pár apróság, ha a nagy fícsöráradatban elkerülné valaki figyelmét: :))
    - Oldalak teljes nagyítása (képekkel együtt)
    - Saját profilok létrehozása menüből
    - Textboxokra is kiterjedő gyorskeresés
    - AutoScroll
    - Userscript támogatás
    - Finomgörgetés (már amennyire az)
    - AutoFill
    + fellelhető benne a CSS3 kezdetleges támogatása.

Megkaptuk a Chrome úthengert, nem is akármilyet, lehet örülni, pezsgőt bontani, meg mindent. :DD

Azért ez a verziószámozás kezd komikus lenni :D

Viszont nagyon jó ez az új verzió, bekerült végre minden amit régóta várnak az emberek (ad block-ot leszámítva).

Szerintem újítások közt érdemes megemlíteni a "dokkolós" részt is, ha egy tabot kihúz az ember a képernyő szélére (balra jobbra lefele), akkor az adott oldalt kirakja a képernyő felére ahhaz a szélhez igazítva, ha pedig felfele húzza, akkor kirakja teljes képernyőre. Hasznos tud lenni, ha az embernek több oldalt kell átlátnia egyszerre.

Amúgy görgetés nagyságát nem lehet állítani? Nekem eddig pont kényelmes volt, de új verzióban nekem egy "kattanásra" túl keveset görget.

Új hozzászólás Aktív témák