- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecow
aktív tag
válasz
koshmar
üzenetére
Na tisztázzuk.
A chrome-ot 3 csatornán terjesztik.dev-beta-stable, (illetve van még egy úgynevezett canary build, de az tényleg a "nagyon tesztereknek" van azt be se lehet állítani default böngészőnek). Ebben a sorrendben, jelennek meg rá gyakrabban változtatások. A dev most a 10-es verziónál jár, a beta a 9-esnél, a stable pedig a 8-nál tart. A frissítésnél semmit nem kell beállítani, hacsak szándékosan nem akarod kikapcsolni, mindig az adott csatornának megfelelő legújabbra frissíti magát. Itt tudod megnézni, hogyan kell csatornát váltani/választani.
A videó, már kicsit régi, én arra nem sokat adnék. (Nem is tudom, hogy ez a channel changer kell-e még, én mintha úgy emlékeztem volna, hogy már rég nem használatos, de erre nem esküdnék meg.)Személyes véleményem cellpetinek, nem szeretem a file letöltő dolgokat, mert a frissességük, nehezen garantálható. Chrome esetében ráadásul teljesen felesleges, hiszen miután kiválasztottad a neked megfelelő csatornát, utána, úgyis mindig a legfrissebbet kapod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest