Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Egy nemrég óta jelentkező gond miatt írok. Az index.hu oldalnak van egy Blog.hu (!B) rovata. Ezen belül bármelyik cikk címére rámegyek, a színe átvált pirosra, de a cikk nem nyílik meg. Csak úgy tudom a cikket elolvasni, ha jobb gombot nyomok, és a helyi menüben kiválasztom a Link megnyitása új lapon pontot. Használom az uBlock Origint, de a kikapcsolástól sem változik. Az Incognito módban is ugyanígy működik, azaz nem működik. Az MS Edge pontosan ugyanezt csinálja, más böngészőt nem telepítek, annyit nem ér a dolog.Van még néhány oldal, amelyiknél csak a kezdőoldal jön be, de onnan tovább már semmi sem reagál: port.hu, videa.hu, indavideo.hu. Ezek viszont az Edge-ben működnek, nem akadály az uBlock sem.
Próbáltam a cache törlést, cookie törlést, de nem változott. Mindig szoktam frissíteni, nem tudom pontosan mióta van ez a jelenség, talán 3-4-gyel ezelőtt még rendben volt, de mérget nem vennék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Gyúrósok ide!
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest