- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Egy nemrég óta jelentkező gond miatt írok. Az index.hu oldalnak van egy Blog.hu (!B) rovata. Ezen belül bármelyik cikk címére rámegyek, a színe átvált pirosra, de a cikk nem nyílik meg. Csak úgy tudom a cikket elolvasni, ha jobb gombot nyomok, és a helyi menüben kiválasztom a Link megnyitása új lapon pontot. Használom az uBlock Origint, de a kikapcsolástól sem változik. Az Incognito módban is ugyanígy működik, azaz nem működik. Az MS Edge pontosan ugyanezt csinálja, más böngészőt nem telepítek, annyit nem ér a dolog.Van még néhány oldal, amelyiknél csak a kezdőoldal jön be, de onnan tovább már semmi sem reagál: port.hu, videa.hu, indavideo.hu. Ezek viszont az Edge-ben működnek, nem akadály az uBlock sem.
Próbáltam a cache törlést, cookie törlést, de nem változott. Mindig szoktam frissíteni, nem tudom pontosan mióta van ez a jelenség, talán 3-4-gyel ezelőtt még rendben volt, de mérget nem vennék rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest