Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A karcsúság ára
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Help pls. Mac-en egy automata frissítés úgy zárta be a böngészőt / indította újra a gépem, h a megnyitott lapok előzményeit nem jegyezte meg a Chrome.
Létezhet ilyen?
Korábban is volt már hasonló, olyankor minden újraindulás és a Chromre megnyitás után láttam az előzménylistában egy pl. "13 lap megnyitása -" (vagy ilyesmi) opciót, ahol az akkor épp megnyitott oldalak azonnal visszaállíthatóak voltak. Noh most ez nincs, csak 1-esével a korábbi előzmények.. de az sajnos nem segít, mert csomó minden korábban (akár hetekkel) lett megnyitva..
Van valamilyen opció amivel el tudom érni, h a megnyitott oldalak visszaálljanak?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest