-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Napok óta - esetleg éppen a legutolsó frissítést követően - problémás a jelszókezelés. Azt megelőzően a Chrome mindig felkínálta a felhasználónév/jelszó párost azokon az oldalakon, ahol ez előzőleg mentve volt. Most ez nem történik meg, bár az elmentett jelszavak a jelszókezelőben megvannak, és manuálisan beírva működnek is.
Ráadásul ma - figyelmetlenségből - itt a Mobilarénán kétszer rossz bejelentkezési adatot adtam meg. Azért hogy tisztázzam a dolgot, meg akartam nézni a mentett jelszót, de a Google fiókba belépés sem sikerült, mert a tegnap még érvényes fiók-jelszót ma már nem fogadta el. Nem tudom, hogy lehetett-e itt bármilyen összefüggés?
Kértem új jelszót a Google-tól, ezután az is kiderült, hogy mit hibáztam el a Mobilaréna belépésnél.
Ettől azonban a dolog számomra még mindig rejtély. Valakinél jelentkezett-e ez a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Konteó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest