- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
A defender nem talált semmit, pedig lefuttattam deep scan-re, az Eset online keresője talált 11 gyanús állományt, azokat leszedettem, letöröltem. Azután az Ad-Aware nem talált már semmit, de továbbra is hálózati hibára futott Glyph (Trion játékok letöltéskezelője) Azután futtattam az AdwCleaner-t...ott talált még pár gyanús dolgot, illetve kértem tőle, hogy reseteljen mindent, amit csak lehetett TCPIP és hasonlók. Azután jöt helyre a program. Szóval valami befészkelte magát a netkapcsolatomba, böngészőmbe és megváltoztatta, átirányította valahogy, miközben futott végig a W10 teljes védelme.
Mondjuk tegnap muszájból átléptem olyan vonalat, amit nem szoktam. Kellett egy SD kártya repair, recover szoftver, de csak olyan shareware-t találtam, ami sikeresen hozta vissza az állományokat, ami regisztrációhoz kötött. Kerestem hozzá serial-t, közben belefutottam egy tonna fake linkbe, oldalba. Szóval az én hibám volt, de nem jó érzés, hogy a defender nem elég a védelemhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest