- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
janesart
tag
sziasztok
Olyan kérdésem lenne valaki ismeri a LastPass jelszó mentő progit?
A Pc re letőltöttem, és telepitettem a plugint a gépre és tük jól múküdik, de az a gondom ha üsszevissza karaktereket adok meg jelszónak, az oké hogy biztonságos, és az itthoni gépen elmenti a plugin, és be tudok lépni, mert kitőlti a felhasználónevet, és jelszót.
A gondom az, ha másik gépen akarok bejelentkezni az online felületekre, akkor plugin telepitése nélkül nem tőlti ki, ahhoz be kell lépnem a LastPass online felületére és a listábol ki kell választanom az adott weboldalt és ott meg tudom nézni mi a jelszó. Esetleg onnan kikopizom, és beillesztem. Túl macerás! egyszerübb ha minden hova 1db bonyolultabb jelszót használok nem?
Tik hogy oldjátok meg ezt a jelszó problémát? Kell egyáltalán félni, hogy a gmailt, facebook, és még pár befektetői oldalt, bárki is feltőrné?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest