- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
janesart
tag
sziasztok
Olyan kérdésem lenne valaki ismeri a LastPass jelszó mentő progit?
A Pc re letőltöttem, és telepitettem a plugint a gépre és tük jól múküdik, de az a gondom ha üsszevissza karaktereket adok meg jelszónak, az oké hogy biztonságos, és az itthoni gépen elmenti a plugin, és be tudok lépni, mert kitőlti a felhasználónevet, és jelszót.
A gondom az, ha másik gépen akarok bejelentkezni az online felületekre, akkor plugin telepitése nélkül nem tőlti ki, ahhoz be kell lépnem a LastPass online felületére és a listábol ki kell választanom az adott weboldalt és ott meg tudom nézni mi a jelszó. Esetleg onnan kikopizom, és beillesztem. Túl macerás! egyszerübb ha minden hova 1db bonyolultabb jelszót használok nem?
Tik hogy oldjátok meg ezt a jelszó problémát? Kell egyáltalán félni, hogy a gmailt, facebook, és még pár befektetői oldalt, bárki is feltőrné?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest