- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spammer
üzenetére
De azzal jó, de nem akarok két extension-t használni mikor egyel meg lehetne oldani. Használom továbbra is html5-t, nem zavar. Csak jó lett volna.
Na meg gondoltam megosztom, ha más is így használja az extensiont, tudja is mire számíthat.Más:
De azt elmondhatnád, ha tudod, hogy tudom megváltoztatni a default torrent protocol handlert Utorrent-ről qbittorrentre. Vuze-t próbáltam, meg tixati-t de tixati elbaszta a beállításokat, a magnet linkekre semmit nem reagál chrome, csak manuális másolással tudom használni qbittorrentet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RugKing 4 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Na meg gondoltam megosztom, ha más is így használja az extensiont, tudja is mire számíthat.