-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
üzenetére
Most ilyen senki által meg nem válaszolható kérdéseket rettentő sok értelme van feltenni.
Az előbb beszéltem pont arról, hogy a kártékony extensionök még így is meg tudják kerülni ezt a remekbe szabott "védelmet". Azt is kifejtettem, miért rossz irány ez. Ez olyan, mintha a Microsoft egyik napról a másikra úgy döntene, hogy innentől kezdve a szoftverek csak a Microsoft Store-on keresztül lennének elérhetők Windows-hoz (bár nem akarok ötleteket adni), más egyszerűen nem lenne telepíthető. Mindezt pedig azzal okolnák, amit te is magyaráztál, hogy az egyik legnépszerűbb platform a kártékony vadbarmok szempontjából is. Érzed már, miért gáz ez? Ha nem, akkor nem tudok mit csinálni, nem biztos, hogy van értelme tovább témázni ezen. Már elmondtam, hogy lennének alternatív lehetőségek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Revolut
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest