- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
0xmilan
üzenetére
Először én is addont kerestem, de nem találtam, és igazad is van, miért nem. Viszont reméltem, hogy esetleg van beépített funkció erre, ami el van rejtve, de úgy láttam, hogy ezt magába a weblap kódjába szokás beágyazni, csak ezt elég kevés helyen teszik meg, pedig szerintem nagyon hasznos lenne. Biztos elmékszel még a WinXP bejelentkező képernyőjére (nem a klasszikusra, hanem a "gyárira"), ott megjelent a szövegbuborék, hogy "A CapsLock be van kapcsolva." Valami ilyesmire gondoltam. A kis programokat köszi, csak sajnos egyik sem buborékkal jelez.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest