Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
Sziasztok
CoolNovot használok ami Chrome alapú. Mostanában történt a következő: youtube oldalán bejelentkezve vagyok. Mindenféle kis miniatűr videóajánlók a főoldalon (www.youtube.com): ezek most szürke kis kockák, semmi kép.. Az oldalon található nyelvválasztó, országválasztó (alul), valamint nevem mellett lévő választási lehetőséget is teljesen inaktívak, nem kattinthatók nincs legördülő menü stb.. mintha egy nem aktív weboldal lenne. Pár link azért aktív de semmi egyéb.
Ha IE módra váltom az adott oldalt, akkor minden tökéletes, minden megjelenik normálisan.
A fórumban próbáltam rákeresni, de ilyen probléma leírással nem találkoztam. Várom a megoldásokat.
Üdv.UPDATE:
No hozzáadtam a Magic Action for Youtube és minden visszaállt az eredetire, probléma megszűnt így első ránézésre ..
Ez mitől lehet?? Tiszta rejtély a világ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ASUS ROG Z890-E Gaming Wifi lap Intel Core Ultra 7 265KF procival akciós áron garanciával eladó!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest