- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
Sziasztok
CoolNovot használok ami Chrome alapú. Mostanában történt a következő: youtube oldalán bejelentkezve vagyok. Mindenféle kis miniatűr videóajánlók a főoldalon (www.youtube.com): ezek most szürke kis kockák, semmi kép.. Az oldalon található nyelvválasztó, országválasztó (alul), valamint nevem mellett lévő választási lehetőséget is teljesen inaktívak, nem kattinthatók nincs legördülő menü stb.. mintha egy nem aktív weboldal lenne. Pár link azért aktív de semmi egyéb.
Ha IE módra váltom az adott oldalt, akkor minden tökéletes, minden megjelenik normálisan.
A fórumban próbáltam rákeresni, de ilyen probléma leírással nem találkoztam. Várom a megoldásokat.
Üdv.UPDATE:
No hozzáadtam a Magic Action for Youtube és minden visszaállt az eredetire, probléma megszűnt így első ránézésre ..
Ez mitől lehet?? Tiszta rejtély a világ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest