- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Bali27
üzenetére
Nem tudom mi van most, de teljes halál a sima és a dev chrome is. Hibaüzik, crash mindkét verziónál, adblock nálam se megy rendesen.
(#16949) spammer: az adblock plus nekem is meghalt az update óta és tuti nincs semmi a gépen, mivel kb van egy adag portable cuccom és ennyi, nem telepítgetek.
Egyébként én alapból a dev-et használtam (portable) aztán átfrissítettem a simára (szeretem hordozni és nem kell sose telepítgetni). Pár sima frissítés után rányomtam ismét a dev-et, mert stabilabbnak tűnt. Az is ok, majd megnéztem most megint a legutóbbi (vagy utolsó előtti) hivatalosat és ez teljesen összeomlasztotta, innentől kezdve jelentkeznek a fenti hibák. Rakhatom bárhogy, csinálhatok vele bármit... Szóval valami a hivatalossal lehet.
Még mielőtt a vegyítéssel jöttök, gond nélkül ment úgy 10-15 verzión keresztül oda vissza, így kb ki is zárom, hogy ez omlasztotta össze. Főként úgy, hogy másnál is jelentkeznek a fentebbi hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest