- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Bali27
üzenetére
Nem tudom mi van most, de teljes halál a sima és a dev chrome is. Hibaüzik, crash mindkét verziónál, adblock nálam se megy rendesen.
(#16949) spammer: az adblock plus nekem is meghalt az update óta és tuti nincs semmi a gépen, mivel kb van egy adag portable cuccom és ennyi, nem telepítgetek.
Egyébként én alapból a dev-et használtam (portable) aztán átfrissítettem a simára (szeretem hordozni és nem kell sose telepítgetni). Pár sima frissítés után rányomtam ismét a dev-et, mert stabilabbnak tűnt. Az is ok, majd megnéztem most megint a legutóbbi (vagy utolsó előtti) hivatalosat és ez teljesen összeomlasztotta, innentől kezdve jelentkeznek a fenti hibák. Rakhatom bárhogy, csinálhatok vele bármit... Szóval valami a hivatalossal lehet.
Még mielőtt a vegyítéssel jöttök, gond nélkül ment úgy 10-15 verzión keresztül oda vissza, így kb ki is zárom, hogy ez omlasztotta össze. Főként úgy, hogy másnál is jelentkeznek a fentebbi hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox One / Xbox Series játékok
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest