Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Sziasztok!
Áruljátok el nekem mi történt a héten a Chrome-al, mert számomra elviselhetetlenné vált a görgetés.

Nem a görgetősáv kinézetével és elbarmolásával meg egyéb fícsörökkel van problémám, hanem azzal, ahogyan görgeti az oldalakat.
Nem nagyon tudom van-e valami rendes neve a problémámnak, de a Nokiát régen sokat támadták, hogy nem tudja a Symbianjuk a kinetic scrollt. A problémám szinte teljesen ugyan ilyen, erről rengeteg nokiás videó van a neten.Először azt hittem behalt a notimon a touchpad, majd nézegettem a multi touchpad drivert, hogy bizos csak valami x-akta folytán elállítottunk valamit. Régebben még valamelyik win-ben láttam a vezérlőpult / egér beállításoknál olyat, hogy a görgő hány sort gördítsen meg hasonlók, egy az, hogy ezt a win7-ben már nem találtam meg, a másik, hogy valószínűleg nem ez a baj.
Észrevettem, hogy Firefox alatt sokkal simábban, szebben és legföképpen használhatóan gördülnek az oldalak, addig gurul ameddig szeretném, olyan gyorsan ahogy szeretném stb. de 1-2 hete a chrome azért szebben görgetett a Firefox-hoz képest is.
Hatalmas meglepetésemre az Internet Explorer viszont perfektül gyönyörűen görget (ahogy a régi Chrome is), elég akár csak a touchpadra tett ujjam dőlés szögén változtatni és már nagyon apró lépésekben tökéletesen görgeti iselőttem az oldalt, szóval néha még csak húzni sem kell az ujjam... tényleg perfekt, ilyen volt a régi chrome-ban is.
Nézegettem a chrome://flags/ lehetőségeket, hogy talán csak valamit alapértelmezetten tiltottra állítottak a fejlesztők, de nem jöttem rá, hogy hogyan lehetne a régi remek görgetést továbbra is használni.
Ha valaki tud bármit erről, kérem ne fogja vissza magát, mert most kénytelen vagyok IE-t használni, de a chrome-ot azért sokkal jobban szerettem

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- eGPU tapasztalatok
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Horgász topik
- Milyen joysticket vegyek?
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- 200 - Lenovo Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest