Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
sziasztok.
olyan kerdesem lenne hogy eddig google chromehoz hasznaltam bovitmenyeket gmail notifiert google translate-t gtplanet-es bovitmenyt. eddig ezek meg is jelentek a jobb felso sarokban (a 3 vizszintes vonal mellett) de nemreg reinstall volt a gepemen es mostmar csak a gmail notifiert teszi oda a tobbit meg ara az oldalra ahol a store stb van. azert nem jo igy mer eddig ha egy weboldal mondjuk angolul volt csak ranyomtam translate gombra szepen leforditotta de most nem tudom. tudom hogy van meg eddig is volt beepitett fordito a chromeba de az meg rohadtul idegesit hogy minden oldalnal feljon... van valami megoldas vagy vmi uj frissites miatt nem elerheto a regi formaban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hegesztés topic
- Ketogén étrend
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest