Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Lyukasztják a Galaxy A27 kijelzőjét is
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Tehát azt állítod, a Windows 8-as mód a Chrome-ban azért van, hogy a tabletekre jó legyen, amelyeken Windows 8 van - ez tiszta, az egyetlen eddig emellett szóló érvet nemrég hoztam fel, hogy takarékosabban bánhat az akksival. Ezenkívül van valami? Nyújt olyan előnyt, ami kijöhet a tapperolós módban?
Ha nincs, akkor visszatérek a kérdésre, hogy amennyiben W8-as tableteken van szokásos asztali mód is, akkor mi előnye van az esetleges erőforrás-spóroláson kívül (ami hozzáteszem, fontos lehet tabletnél)?
Most már csakazéis érdekel.
Ja, a csempe engem sem különösebben mozgatott meg. Igaz, nem is a Windows 8-at használom aktívan, jelenleg dual boot módban van (virtuális gép azért ehhez lassú, hogy érdemben tudjam próbálgatni), Windows 7-nél leragadtam, nálam egyelőre az az igazi, főleg, hogy annyi minden van belőve, hogy a franc se akarná azt most migrálni vérrel-verítékkel.

Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest